Notariskantoor Groeneweg zoekt ervaren klerk of kandidaat-notaris onroerend goed

Notariskantoor Groeneweg is een groeiend kantoor. Daarom is er behoefte aan een ervaren klerk of kandidaat-notaris voor het onroerend goed.

Het kantoor
Het kantoor is centraal gelegen tussen Den Bosch en Nijmegen. Het werkgebied is groot en cliënten, tussenpersonen en makelaars vanuit de wijde omgeving weten het kantoor te vinden. Het grote werkgebied zorgt voor een variëteit aan onroerend goed: van boerderijen, doorzonwoningen naar appartementengebouwen en nieuwbouwcomplexen.

De sfeer op het kantoor is informeel en laagdrempelig. Je komt te werken in een hecht qua leeftijd gemengd en hecht team waar hard en veel plezier wordt gewerkt. Het team is gemengd qua leeftijd en ervaring. Er wordt veel gespard met elkaar en wekelijks vindt er een overleg plaats met alle medewerkers en de notaris. Er heerst een fijne collegiale cultuur waarbij alles bespreekbaar is.
Met 2 kantoren in de omgeving is een hecht samenwerkingsverband.

Notariskantoor Groeneweg is goed georganiseerd en geautomatiseerd. De werkwijze op kantoor zijn modern. Zo staan er op de passeertafel 6 beeldschermen waarop de notaris de akten toont en belangrijke zaken kan uitlichten. Cliënten krijgen hun documenten niet op papier maar op een USB-stick mee.

Het automatiseringssysteem waarmee gewerkt wordt is Quantaris, ervaring met dit systeem is een pre maar geen must.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor onroerend goed dossiers. De secretaresses bereiden het dossier voor je voor. Zij vangen de telefoontjes op en versturen de ontwerpen, zodat je volledige kan concentreren op het maken van de akte en de afrekening.

Je profiel
Ervaring op onroerend goed is een vereiste. Het gaat hier niet zo zeer om het aantal jaren ervaring, maar hoe jouw instelling is. Leergierig, proactief, out-of-the-box denken. Geen probleemzoeker maar een oplossing vinder. Kortom iemand met pit en hart voor het vak.

Ben jij de ervaren klerk of kandidaat-notaris die wij zoeken?
Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV (met foto) naar schellevis@notarisgroeneweg.nl. Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Rudi Schellevis via 0412-454938.