Notaristelefoon

Bel met ons telefoonteam voor 80 cent per minuut

KNB

De Notaristelefoon is de publieksinformatielijn van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). U kunt bij de Notaristelefoon terecht voor al uw algemene vragen over erfenissen, testamenten, schenkingen, het kopen van een woning, huwelijkse voorwaarden enzovoorts.

second opinion

De medewerkers van de Notaristelefoon kunnen geen second opinion geven; zij horen namelijk alleen uw kant van het verhaal. Bij meer gedetailleerde vragen verwijzen zij u door naar een notaris.
Bereikbaarheid
De Notaristelefoon is iedere werkdag geopend van 9.00 uur tot 14.00 uur, telefoon 0900 3469393.
Dit informatienummer kost 80 cent per minuut, met een starttarief van 4,54 cent, met een maximum van 40 euro per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten.

Een deskundig telefoonteam
Het telefoonteam dat voor u klaarstaat bestaat uit notarieel deskundigen met jarenlange praktijkervaring. Wij zijn geen call center in de gebruikelijke zin van het woord, maar een team gemotiveerde medewerkers dat u graag op weg helpt bij notariële vragen.

Algemene voorwaarden
Op het gebruik van het 0900-nummer van de Notaristelefoon zijn de Algemene Voorwaarden voor levering van betaalde informatiediensten, opgesteld door de NVI-Branchevereniging Betaalde Content, van toepassing.

Veelgestelde vragen
Voor u de Notaristelefoon belt, kunt u ook kijken of de Notaristelefoon uw vraag al eens heeft beantwoord. Hieronder vindt u per rubriek de veelgestelde vragen en antwoorden.

{
Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in uw leven.
{